Despre Noi

 

Cabinetele de avocat asociate Bornea Maria, Dr. Bornea Florin Alexandru sunt membre a Baroului Arad din cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România și își desfășoară activitatea la sediul din Arad, B-dul Revoluției, bl. 2, sc. A, ap. 6.

Biroul de avocat Bornea Maria funcţionează neîntrerupt din anul 1971. Bornea Florin a lucrat în cadrul acestui birou din anul 2002 ca şi consultant economico -  financiar.

Biroul de avocat Bornea Florin s-a constituit în anul 2007.

Prin cele două cabinete asociate oferim clienţilor noştrii reprezentare şi asistenţă juridică în faţa oricăror instanţe judecătoreşti, a organelor de cercetare şi urmărire penală, a autorităţilor, a instituţiilor de control, a persoanelor fizice sau juridice, indiferent de ramura sau domeniul de drept.

Pe baza expertizei şi experienţei bogate am reuşit în permanență să servim foarte bine interesul clienților noștri, bazându-ne pe profesionalism şi specializare permanentă, onestitate, confidenţialitate, încredere reciprocă, iar în timp, am dezvoltat relații durabile cu clienţii, bazate pe muncă şi seriozitate.

Tot ceea ce facem, facem cu răspundere.

Garanţia pentru aceasta este îndelungata noastră activitate, experienţa acumulată, pregătirea serioasă, dar şi complexa pregătire interdisciplinară a lui Florin.